Palokan Kuntokeskus
jyväskylä jyväskylän jyväskylässä palokka palokan palokassa lähellä paras sali

HCT

Beeta-alaniini 1 kg


kuvaus

NYKYISIN VAIN 1 KG:N VERSIO VARASTOTUOTTEENA!!!

HCT Beeta-alaniini 1 kg

Beeta-alaniinia jauheena. Beeta-alaniinin vähäinen saanti on elimistössä karnosiinin tuottoa rajoittava tekijä. Kun beeta-alaniinia nautitaan urheiluravinteena, nousevat elimistön karnosiinitasot huomattavasti, tutkimusten mukana jopa yli 80 % kymmenen viikon aikana. On arveltu, että beeta-alaniinin nauttiminen on tehokkaampi tapa nostaa elimistön karnosiinitasoja kuin itse karnosiinin nauttimisen (kustannustehokkaampi tapa se ainakin on).

Karnosiinilla on monia terveydelle positiivisia vaikutuksia. Urheilijoita kiinnostaa erityisesti se, että karnosiini pystyy puskuroimaan lihasten happamuuden lisääntymistä fyysien rasituksen aikana. Tämä tarkoittaa lisääntynyttä suorituskykyä kaikissa maitohappoa tuottavissa lajeissa. Lisäksi beeta-alaniinilla vaikuttaa olevan kyky lisätä työkapasiteettia myös hidastamalla neuromuskulaarisen väsymyksen syntyä.

Beeta-alaniinin nauttimisen yhdessä kreatiinin kanssa on havaittu lisäävän kehon rasvatonta painoa ja vähentävän kehon rasvan määrää enemmän kuin pelkän kreatiinin. Beeta-alaniinin nauttiminen saattaa aiheuttaa ihon kihelmöintiä, joka on vaaratonta. Kihelmöinti on todennäköisesti seurausta siitä, että karnosiini on luonnollinen lähtöaine typpioksidisyntetaasille (NOS) eli entsyymille, joka on välttämätöntä typpioksidin (NO) valmistamiselle. Typpioksidi saa aikaan verisuonten laajenemisen, mikä tuntuu mm. kovempana pumppina treenin yhteydessä.

Beeta-alaniinille povataan tulevaisuudessa valtaisaa menestystä. Miksikö? Kokeile, niin tiedät ja tunnet!

ravintosisältö

100 % Beeta-alaniinijauhe

käyttö

1 mittalusikallinen päivässä.

kappale hinta

39.00 euroa
167

Määrä    kpl

<--Takaisin tuotevalikoimaan

Tarkastele ostoskoriasi -->

www.palokankuntokeskus.com
Olet 384575 vierailija Palokan Kuntokeskuksen sivulla.