Personal Trainer Hanna-Riikka Lehtivuori

lehtivuori

Valmentajaesittely

Moi,

Koulutukseltani olen personal trainer, fitness- ja ravintovalmentaja sekä terveydenhoitaja (AMK).

Minulla on reilun vuosikymmenen kokemus yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjauksesta. Olen kilpaillut usean vuoden ajan SM-tasolla body fitnessissä.

Minulle tärkeintä ohjauksissani on asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä pysyvät elämäntapamuutokset. Tavoitteena on saavuttaa koko loppuelämän hyvinvoiva keho ja kunto. Uskon, että jokainen pystyy saavuttamaan nämä tavoitteet järkevän ja terveellisen, mutta kuitenkin rennon ruokavalion sekä sopivan haastavan liikunnan ja riittävän levon tasapainoisella yhdistelmällä.

Ohjaajana olen vaativa, mutta kuitenkin kannustava. Haluan nähdä kuinka asiakas löytää itsestään olemassaolevat voimavarat ja ylittää itsensä niin henkisesti kuin fyysisesti ja kokee onnistumisen tunteen. Treenit tehdään asiakasta kuunnellen ja hymyssä suin.

Haluatko PT:n avuksi elämäntapamuutokseen?

  • Haluatko Sinä saada itsesi kuntoon, tiputtaa muutaman kilon tai useamman tai hankkia lihasta lisää?
  • Kaipaatko lisämotivaatiota treeniin?
  • Etsitkö hyvää oloa sekä energiaa päiviin?
  • Kaipaako ruokavaliosi tarkistusta?

On tavoitteesi, kokosi, ikäsi tai kuntotasosi mikä tahansa, laadin Sinulle yksilöllisen ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman ja autan toteuttamaan treenit niin, että tulosta alkaa syntyä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Hanna-Riikka Lehtivuori
Puh. 040 7790080
tmi.hanna.lehtivuori@gmail.com

PALOKAN KUNTOKESKUS – SIELLÄ MISSÄ TAPAHTUU

Palokan Kuntokeskus on ollut ja tulee olemaan vahva osa palokkalaisten hyvinvointia. Se sijaitsee Palokan keskuskulman yhteydessä. Hyvää oloa tarjotaan sitä kaipaaville yhä monipuolisemmin. Laitteita ja välineitä päivitetään tämän päivän kuntoilijan tarpeita vastaaviksi. Tiloja on laajennettu pariinkin otteeseen vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Näytä sijainti kartalla