OSTA KÄYNTI

tai aloita starttipaketilla

Tutustu ja aloita

Yritys

 

Palokan Kuntokeskus

Kuntoilua alusta asti

Marjukka on ikuistanut yrityksemme tarinan myös yhdelle salimme seinistä.

Vuonna 1988 Palokassa kuntoiltiin Kuntosali Hyväolossa, kun Tuija Hokkanen aloitti vastavalmistuneessa kiinteistössä salitoiminnan. Tuolloin Tuijalla oli käytössään vain 150 neliön suuruinen tila, salitilan ensimmäinen huone. Myöhemmin yrittäjä sai käyttöönsä myös viereisen tilan, jossa järjestettiin kuntonyrkkeily- ja jumppatunteja. Yli 10 vuotta myöhemmin, vuonna 1999, Hyväolon toiminta loppui ja tiloissa aloitti Palokan Kuntokeskus.

Alusta saakka uudessa yrityksessään työskennellyt Sami Jokinen on tullut asiakkaille tutuksi vuosien saatossa. Kuntosali on kasvanut ja toiminta kehittynyt. Hyvää oloa tarjotaan sitä kaipaaville yhä monipuolisemmin. Laitteita ja välineitä päivitetään tämän päivän kuntoilijan tarpeita vastaaviksi. Tiloja on laajennettu pariinkin otteeseen vuosituhannen vaihteen jälkeen. Palokan Kuntokeskus on ollut ja tulee olemaan vahva osa palokkalaisten hyvinvointia.

Saliltamme löytyvät monipuoliset laitteet tehokkaaseen harjoitteluun. Saunat ja solariumit kuuluvat myös palveluihimme. Tavoitteenamme on tarjota paikka, jossa on mukava treenata ihan omana itsenään.

Annamme mielellämme opastusta treenaukseen, ruokavalioon ja lisäravinteisiin liittyen. Korttien hinnat sisältävät alkuopastuksen ja tarvittaessa kunto-ohjelman. Meillä ei ole minkäänlaista jäsenyyspakkoa.

Tervetuloa tutustumaan!

PALOKAN KUNTOKESKUS – SIELLÄ MISSÄ TAPAHTUU

Palokan Kuntokeskus on ollut ja tulee olemaan vahva osa palokkalaisten hyvinvointia. Se sijaitsee Palokan keskuskulman yhteydessä. Hyvää oloa tarjotaan sitä kaipaaville yhä monipuolisemmin. Laitteita ja välineitä päivitetään tämän päivän kuntoilijan tarpeita vastaaviksi. Tiloja on laajennettu pariinkin otteeseen vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Näytä sijainti kartalla