OSTA KÄYNTI

tai aloita starttipaketilla

Tutustu ja aloita

Verkkokauppa

Uudista korttisi tai tule kertakäynnille

Voit uudistaa korttisi kahdella eri tavalla:

1. Käyttämällä lomaketta ja maksamalla treenit laskulla tai paikan päällä kuntokeskuksella. Jos käytössäsi on liikuntaetuuksia (Smartum, ePassi, edenred, eazybreak), valitse myös silloin maksutavaksi lomake.

2. Uutena vaihtoehtona voit ostaa kertoja tai aikaa kortillesi suoraan 👉 VERKKOKAUPASTA 👈

Voit myös ostaa kertakäynnin salillemme (pin-koodituote).

Uusi korttisi
lomakkeella!
Uusi korttisi
verkkokaupassa!

 

Kun käytät verkkokauppaamme

Verkkokaupastamme voit ostaa aikaa tai kertoja kortillesi ja ostot kirjautuvat suoraan järjestelmäämme. Kaupasta voit ostaa myös kertakäynnin salillemme (ovikoodi).

HUOM! Mikäli olet uusi asiakas ja haluat itsellesi salikortin, ensimmäinen ostos pitää tehdä suoraan salilla, jotta saat ovikortin käyttöösi. Asiakaspalvelumme palvelee ma–to 12–20 ja pe 12–18.

 

Toimi näin, kun käytät verkkokauppaa:

  1. Kun kirjaudut kauppaan ensimmäisen kerran, rekisteröi tietosi.
  2. Rekisteröintivahvistuksen saatuasi pääset katsomaan korttisi tietoja / ostamaan kertoja tai aikaa kortillesi.
    Voit myös ostaa kertakäynnin salillemme (pin-koodituote).

 

Yksittäisen salikäynnin ostaminen

Voit ostaa verkkokaupastamme pin-koodituotteen, jolla pääset kertakäynnille salillemme. Koodi on voimassa 2 päivää latauksesta, jonka aikana se tulee käyttää. Palattuasi kotisivulle, saat tulostettavaksi kuitin maksusta, jossa näkyy pin-koodisi.

Näppäile ovilukijaan pin-koodi aloitus- ja päättömerkin kanssa. Jos näppäilet väärin, odota 30 s. ennen uutta yritystä, tai paina # joka nollaa väärän koodin.

 

Kortin uusiminen: 

Kirjauduttuasi näet: Omat tietosi / kirjautumistunnuksen (=sähköpostiosoitteesi), tallennetut tietosi ja korttiasiakkaana kortin voimassaolotiedot. 

Kortin lataus verkkokaupassa: korttisi numero näkyy kohdassa ”kortti ja paikka”, kun olet saanut rekisteröintivahvistuksen.

HUOM! Jos haluat muuttaa korttityyppiäsi (esim. kertakortista kuukausikortiksi), olethan yhteydessä Samiin ennen verkko-ostosta!

🛒 KLIKKAA OSTOKSILLE 🛒

 

Osta lisäravinteita

Laadukkaat lisäravinteet suoraan Palokan Kuntokeskukselta.

Tsekkaa tästä!

 

Treenit käyntiin turvallisesti starttipaketillamme!

Starttipakettimme sisältää kunto-ohjelman, laiteopastuksen sekä kuukauden treenit hintaan 25 €.

Aloita heti!

PALOKAN KUNTOKESKUS – SIELLÄ MISSÄ TAPAHTUU

Palokan Kuntokeskus on ollut ja tulee olemaan vahva osa palokkalaisten hyvinvointia. Se sijaitsee Palokan keskuskulman yhteydessä. Hyvää oloa tarjotaan sitä kaipaaville yhä monipuolisemmin. Laitteita ja välineitä päivitetään tämän päivän kuntoilijan tarpeita vastaaviksi. Tiloja on laajennettu pariinkin otteeseen vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Näytä sijainti kartalla