OSTA KÄYNTI

tai aloita starttipaketilla

Tutustu ja aloita

Verkkokauppa

Osta treeniaikaa tai hanki lisäravinteita

Treenit käyntiin turvallisesti starttipaketillamme!

Starttipakettimme sisältää kunto-ohjelman, laiteopastuksen sekä kuukauden treenit hintaan 25 €.

Aloita heti!

Tilaa tai uudista korttisi

Voit uudistaa korttisi kahdella eri tavalla. Voit käyttää tuttua lomakettamme ja maksaa treenit laskulla tai paikan päällä kuntokeskuksella. Uutena vaihtoehtona voit myös ostaa aikaa tai kertoja kortillesi suoraan verkkokaupastamme. (Ensimmäisellä kerralla tulee rekisteröityä käyttäjäksi.)

Uusi korttisi lomakkeella! Uusi korttisi verkkokaupassa!

 

Osta lisäravinteita

Laadukkaat lisäravinteet suoraan Palokan Kuntokeskukselta.

Tsekkaa tästä!

Kun käytät verkkokauppaamme

Verkkokaupastamme voit ostaa aikaa tai kertoja kortillesi ja ostot kirjautuvat suoraan järjestelmäämme. Kaupasta voit ostaa myös kertakäynnin salillemme (ovikoodi).

HUOM! Mikäli olet uusi asiakas ja haluat itsellesi salikortin, ensimmäinen ostos pitää tehdä suoraan salilla, jotta saat ovikortin käyttöösi. Asiakaspalvelumme palvelee ma–to 12–20 ja pe 12–18.

 

Toimi näin, kun käytät verkkokauppaa:

  1. Kun kirjaudut kauppaan ensimmäisen kerran, rekisteröi tietosi.
  2. Rekisteröintivahvistuksen saatuasi pääset katsomaan korttisi tietoja / ostamaan kertoja tai aikaa kortillesi.

 

Yksittäisen salikäynnin ostaminen

Voit ostaa verkkokaupastamme pinkoodituotteen, jolla pääset kertakäynnille salillemme. Koodi on voimassa 2 päivää latauksesta, jonka aikana se tulee käyttää. Palattuasi kotisivulle, saat tulostettavaksi kuitin maksusta, jossa näkyy pinkoodisi.

Näppäile ovilukijaan pinkoodi aloitus- ja päättömerkin kanssa. Jos näppäilet väärin, odota 30 s. ennen uutta yritystä, tai paina # joka nollaa väärän koodin.

 

Kortin uusiminen: 

Kirjauduttuasi näet: Omat tietosi / kirjautumistunnuksen, tallennetut tietosi ja korttiasiakkaana kortin voimassaolotiedot. Voit myös näppärästi ladata korttiasi verkkokaupassa.

Kortin lataus verkkokaupassa onnistuu valitsemalla ostoskorissa korttisi numero kohdassa ”kortti ja paikka”.

HUOM! Jos haluat muuttaa korttityyppiäsi (esim. kertakortista kuukausikortiksi), ole yhteydessä Samiin ennen verkko-ostosta!

🛒 KLIKKAA OSTOKSILLE 🛒

PALOKAN KUNTOKESKUS – SIELLÄ MISSÄ TAPAHTUU

Palokan Kuntokeskus on ollut ja tulee olemaan vahva osa palokkalaisten hyvinvointia. Se sijaitsee Palokan keskuskulman yhteydessä. Hyvää oloa tarjotaan sitä kaipaaville yhä monipuolisemmin. Laitteita ja välineitä päivitetään tämän päivän kuntoilijan tarpeita vastaaviksi. Tiloja on laajennettu pariinkin otteeseen vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Näytä sijainti kartalla