OSTA KĂ„YNTI

tai aloita starttipaketilla

Tutustu ja aloita

Verkkokauppa

đź›’ KLIKKAA TĂ„STĂ„ OSTOKSILLE đź›’

Verkkokaupasta voit ostaa pinkoodituotteen, jolla pääset kertakäynnille salillemme. Koodi on voimassa 2 päivää latauksesta, jonka aikana se tulee käyttää. Palattuasi kotisivulle, saat tulostettavaksi kuitin maksusta, jossa näkyy pinkoodisi.

Näppäile ovilukijaan pinkoodi aloitus- ja päättömerkin kanssa. Jos näppäilet väärin, odota 30 s. ennen uutta yritystä, tai paina # joka nollaa väärän koodin.

Korttiasiakkaat: Rekisteröintivahvistuksen saatuasi pääset lataamaan korttiasi / katsomaan korttisi tietoja. Jos sinulla ei vielä ole ovikorttia, niin sen voi hankkia salilta ma-to 12-20 ja pe 12-18, jolloin aspa on auki.

Kirjauduttuasi näet: Omat tietosi / kirjautumistunnuksen, tallennetut tietosi ja korttiasiakkaana kortin voimassaolotiedot. Voit myös näppärästi ladata korttiasi verkkokaupassa.

Kortin lataus verkkokaupassa: Valitse ostoskorissa korttisi numero kohdassa ”kortti ja paikka”. Jos haluat muuttaa korttityyppiä (esim. kertakortista kuukausikortiksi), olethan yhteydessä Samiin ennen verkko-ostosta!

đź›’ KLIKKAA TĂ„STĂ„ OSTOKSILLE đź›’

PALOKAN KUNTOKESKUS – SIELLÄ MISSÄ TAPAHTUU

Palokan Kuntokeskus on ollut ja tulee olemaan vahva osa palokkalaisten hyvinvointia. Se sijaitsee Palokan keskuskulman yhteydessä. Hyvää oloa tarjotaan sitä kaipaaville yhä monipuolisemmin. Laitteita ja välineitä päivitetään tämän päivän kuntoilijan tarpeita vastaaviksi. Tiloja on laajennettu pariinkin otteeseen vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Näytä sijainti kartalla