Personal Trainer Heidi Edelmann

Edelmann

Valmentajaesittely

Hei,

Koulutukseltani olen personal trainer, hyvinvointivalmentaja ja kuntosaliohjaaja. Olen myös Suomen fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja sekä ravintolakokki ja tuoteneuvoja.

Olen 48-vuotias kahden aikuisen äiti (iät 29 v ja 21 v), jotka ovat myös kilpaurheilleet lapsena jääkiekossa ja kilpauinnissa. Palokan Kuntokeskuksella olen tullut tutuksi jo 14 vuoden ajan ja asunut Palokassa vuodesta -85 asti.

Valmennan kaiken ikäisiä ja eri tavoitteisiin pyrkiviä ihmisiä. Itselläni on urheilutaustaa yleisurheilusta, maratonjuoksusta ja kouluratsastuksesta. Fitnesslajeissa kilpailin 10 vuotta.

Haluatko PT:n avuksi elämäntapamuutokseen?

Autan sinua pääsemään tavoitteisiin, oli sitten päämääränä kilpailla fysiikkalajeissa, pudottaa painoa tai opetella tekniikkaa kuntosaliharjoittelussa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Heidi Edelmann
heidiedelmann@hotmail.com.
P. 0405911082

PALOKAN KUNTOKESKUS – SIELLÄ MISSÄ TAPAHTUU

Palokan Kuntokeskus on ollut ja tulee olemaan vahva osa palokkalaisten hyvinvointia. Se sijaitsee Palokan keskuskulman yhteydessä. Hyvää oloa tarjotaan sitä kaipaaville yhä monipuolisemmin. Laitteita ja välineitä päivitetään tämän päivän kuntoilijan tarpeita vastaaviksi. Tiloja on laajennettu pariinkin otteeseen vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Näytä sijainti kartalla